Bra saker,  Vardagsanekdoter

Veganbrunch och hipsterfasoner

sanna-sarah-brunch

Igår var det strålande fint februariväder ute, så jag och Paul mötte upp med min bästa vegankompis Sarah för brunch på Kindred, San Diegos bästa och nyaste black metal-veganrestaurang. Vi började med rosé-mimosas, som sig bör.

kindred-brunch

Jag och Sarah beställde båda denna Tofu Benedict som var SÅ himla god. Paul åt veganska pannkakor, som smakade exakt som vanliga pannkakor. Magi!

Tycker för övrigt lite synd om Paul när han är ute och äter med oss, eftersom ingen får börja äta tills vi är klara med att fota all mat ur olika vinklar och i olika ljus. Jag fotar för mitt jobbs instagram och Sarah för sin matblogg. Såna himla hipsterfasoner.

2 Comments

  • Annika

    Haha, man måste ju fota maten så man minns vad man åt! Ditt jobbs instagram är fint f.ö. Hur många är ni egentligen som bidrar till det (jag antar att inte alla fotona är dina – lite svårt att vara på så många ställen på samma gång…)?

    • Cinderalley

      Ja! Det också! Vi har en social media-ansvarig som lägger upp alla foton, men hela kontoret bidrar med bilder. Eller i alla fall kanske 20 av oss. Det är annars den vanligaste frågan, hur vi lyckas vara på så många ställen samtidigt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *