Sportrelaterat

Bud Light Lime built this body…

borregobeer

Hörrni, TACK för alla kommentarer på det här inlägget om träning. Uppskattar verkligen både peppen och verklighetsförankringen ♥

Imorse hade jag mitt första pass med min nya PT, Rob. Han sa att han nyss hade fyllt 50, men såg inte ut att vara en dag äldre än 40. Bara det kände jag var ganska bra för träningsmotivationen. I övrigt var det inte så farligt. Man hinner liksom inte bli uttråkad när någon står bredvid och säger åt en vad man ska göra i en hel timme? Jag tror dock att han tog det lite lugnt med mig så här i början, kanske mest för att jag inte skulle bli avskräckt från att komma tillbaka.

Själva gymmet jag gick till ligger för övrigt i en gammal brandstation och har en massa stora handmålade punkaffischer på väggarna. Rob, som äger stället, hälsade och kunde namnet på alla som var där, sånt tycker jag är fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *