Irritationsmoment

Får väl parkera den mot en lyktstolpe eller nåt…

Alltså. Jag hade egentligen tänkt ta en vit månad ungefär nu, men sen råkade jag jaga upp mig själv till en sån nivå av irritation att jag just var tvungen att öppna en öl för att lugna nerverna.

Följande hände…

Jag har som ni kanske vet slitit (nåja) i nästan ett år nu med att få min ena motorcykel körbar. Jag har med hjälp av Paul byggt min dröm-chopper från grunden, och nu är den nästan redo. Behöver bara ett par småsaker. En av de sakerna är ett sidostöd, så att jag kan parkera hojen utan att behöva luta den mot något.

Jag hade ett stöd som kom med hojen jag köpte och tog isär, men det gick sönder. Sen fick jag ett annat av en kompis, men det gick också sönder. Så efter att ha kollat på eBay i flera månader efter ett prisvärt i bra skick beställde jag äntligen hem ett nytt stöd.

Och idag, för en timme sen, kom detta hem i brevlådan:

emptyenvelope

………..Ett tomt paket med ett stort hål i. Vem levererar ens detta!? Eftersom jag var hemma när brevbäraren kom så sprang jag efter honom och ba, hallå? Det här paketet du just stoppade i min brevlåda är uppenbarligen tomt och helt trasigt? Brevbäraren, som inte kan ha varit äldre än typ 23, gav mig en lapp med ett telefonnummer dit jag kunde ringa och klaga och sen körde han iväg.

Så jag gick in och ringde. 8 gånger. Utan svar. Inte så mycket som en telefonsvarare.

Vid det här laget var jag så irriterad att jag bara ville ha någon att ta ut det på (mycket osympatiskt karaktärsdrag, jag vet). Så jag ringde kundtjänsten för ett annat företag, som levererade en jacka jag hade beställt i fel storlek häromdagen. De var dock väldigt hjälpsamma och skickade genast ut en ny jacka i rätt storlek, så där gick det inte riktigt att vara arg på någon. Det var nog tur ändå.

Postkontoret har jag dock fortfarande inte fått tag på, och nu har de stängt för dagen.

Ergo: öl.

7 Comments

 • Jenny

  Jag fattar inte varfor de ens leverar tomma kuvert?! Liksom, tror de att man vill ha det?! Sant aker ju direkt i soporna. Haha, det har med att kanna sig tvungen for att ta ut det pa nagon och att ringa till kundtjanster, det verkar som ett amerikanskt drag, men vi blir val lite sa efter att vi bott har ett tag ;D Forovrigt sa ar det har med en vit manad nagot jag ocksa tankt pa. Tycker att nar man bor i mitten av olparadiset sa blir det nog latt for mycket.

  • Cinderalley

   Ja, det är ju jättekonstigt att ens leverera det, istället för att typ lämna en lapp där det står att ens paket har gått sönder eller något? Vad ska jag göra med ett tomt kuvert liksom?

   Hehe och angående att ringa kundtjänster, håller med. MEN jag blir verkligen irriterad på folk som inte kan göra sina jobb ordentligt. Speciellt när det händer något sånt här två gånger på samma vecka.

   • Jenny

    Posten gjorde nagot sant nar jag hade skickat brev till en kompis i NC med ett hemmagjort kuvert. Da hade det gatt sonder, men hon fick kuvertet anda, men de hade lagt till en lapp dar de bad om ursakt och sa fick hon nagot nummer och tror det var nagot annat med.

    Haha, ja alltsa jag forstar ju det. Nar sant dar hander flera ganger under samma vecka borjar man ju nastan tanka it’s personal 😀

 • Annika

  Trist! Skulle skylla på ebay-försäljaren också. Lite bättre och mer stabilt kunde hen väl packat en grej som antagligen var relativt tung och med ett par vassa kanter!?

  Men vi har också fått en totalt inkompetent brevbärare – ung kille, rätt blåst – levererar fel post till fel lägenhet HELA tiden igen och igen – undrar om det är samma (är ju i Between Heights). Vi brukade ha en som var ganska bra och höll mycket bättre ordning – jag saknar honom….

  • Cinderalley

   Ja, jag mailade ebay-försäljaren och han sa direkt att han skickar ett nytt stöd! Så det hela löste sig ju ganska enkelt. Men störigt ändå.

   Men HUR svårt kan det vara att läsa på breven vilken lägenhet de ska till? Ni borde ringa posten och klaga. Jag tror att USPS ändå är ganska måna om att ha duglig personal (trots en del bevis på motsatsen).

  • Jenny

   Nu maste jag kommentera, for ifall du bor i San Diego, sa har vi kanske samma brevbarare da 😀 For den har killen har svart med adresser tydligen. Fick brev till nagon som bor vid gangavstand fran oss, men VERKLIGEN INTE pa samma gata, eller i direkt narhet. Och sa far vi grannars post hela tiden med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *