Vardagsanekdoter

Helgen som gick, en uppdatering

Jag förstår att ni sitter som på nålar och väntar på en uppdatering om hur den där fullspäckade helgen gick. Inte? Ok, men här kommer en illustrerad uppföljning i alla fall.

Fredag:

rafflewinners

Vi började kvällen med att gå och se Leftöver Crack på The Observatory. Vi lyckades tajma det så himla bra att de gick på scenen typ två minuter efter att vi hade kommit dit, så vi kollade helt enkelt på bandet och sen gick vi. Slapp se några förband eller stå och vänta mellan banden, vilket är det jag ogillar mest med att gå på spelningar. *Gammal*

Sen promenerade vi vidare till Remington Tattoo som hade öppet hus i sina nya lokaler. De hade även ett raffle (vad heter det på svenska? utlottning?), som vi köpte lotter till trots att jag aldrig vinner på sånt. Men! Så vann jag TRE gånger! Och Paul vann en. Vi vann alltså fyra av typ 8 priser totalt. Jag vann två (!) gratis klippningar hos en frisör, samt en stor låda med massa spännande grejer i från en liten butik i South Park. Paul vann en skiva, en t-shirt och ett presentkort på en restaurang. Jag kände mig dock ganska hatad efter att ha vunnit så mycket, så jag gav tillbaka en av klippningarna så den lottades ut igen. Bilden ovan får i alla fall illustrera hur glada vi var. (Den lilla paddan som sticker upp ur Pauls ficka var för övrigt en riktig uppstoppad padda som låg i lådan jag vann, UHH. Klarar inte av döda djur så jag gav bort den till en kompis.)

Lördag:

big3

Vi tillbringade hela dagen på Big 3s swap meet och gick runt och kollade på bilprylar med Pauls pappa, bror och några kompisar. Hittade knappt något värt att köpa dock. Jag var lite bakis och drack en Coors Light för att må bättre. Paul tog ett kort på detta för att ha bildbevis, eftersom jag egentligen inte dricker “skitöl”. Jag hämnades genom att ta ett kort på honom med en cigarett i handen eftersom han egentligen inte röker. Aja. Man kan inte vara perfekt jämt.

Söndag:

purrgatory

Det var strålande fint väder ute och vi var egentligen alldeles för trötta för att göra något eftersom vi hade promenerat i flera timmar i sträck dagen innan. Men svensken i mig kan inte sitta inomhus när det är varmt och soligt ute så jag drog med mig Paul och Lola på en långpromenad i vårt ‘hood. Sista biten fick vi bära stackars hunden eftersom hennes små taxben inte orkar gå så långt. Och jag hade min nya Leftöver Crack-tisha på mig, det är den bästa bandtröjan jag har sett. (Och som ni ser har jag en ny mössa som jag gillar så mycket att jag hade på mig den tre dagar i rad…)

bookofmormon

På kvällen såg vi ut såhär när vi gick och såg Book of Mormon. Vad jag tyckte om den kan ni läsa här.

Måndag:

pliny

Ja och så igår gick vi och drack varsin Pliny the Younger efter jobbet. Var tvungna att beställa in lite chips och salsa också eftersom ölen var så stark att man typ blev full bara av att titta på den så det gick knappt att dricka på tom mage. Men gott var det!

Den här dagen hade Paul för övrigt på sig sin nya Leftöver Crack-tisha, som är identisk med min två bilder upp. Vi äger jättemånga likadana t-shirts eftersom vi gillar samma saker, så vi måste alltid koordinera så att vi inte har på oss dem samtidigt. Fast egentligen borde vi kanske sluta bry oss och köra på likadana kläder jämt istället, en lite mer punkig variant av matchande träningsoveraller. Eller? Kanske inte ändå.

5 Comments

    • Cinderalley

      Oh, tack snälla! Ja, ölen var skitgod, men kanske inte värd att stå i kö i flera timmar för som folk brukar göra?

  • Jenny

    Robert och jag har ocksa en del likadana t-shirts, och dessutom sa har vi samma storlek om jag koper en men’s t-shirt sa det blir lite klurigt ibland nar man ska sortera rent tvatt. Annars sa har vi ratt manga t-shirts av samma band, men olika designs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *