Nostalgi

Konstiga grejer som har hänt

Min kompis Emmy, som var min roomie de första tre månaderna när jag precis hade flyttat till San Diego, fyller år idag och önskade sig på Facebook att folk skulle dela med sig av minnen med henne. Så när jag letade igenom arkiven efter något roligt att dela hittade jag detta foto från 2008:

lamemory

Det är alltså jag och Emmy och hennes dåvarande kille Sam hemma hos Natacha Peyre (!) och Dhani från A-Teens (!) i deras lägenhet i Los Angeles. Dhani och Emmy är kusiner, så kanske en inte helt otippad grej ändå. Men fortfarande ganska roligt. Mest kanske att jag hade en Leftöver Crack-tisha på mig hemma hos Natacha Peyre.

Jag gick förresten i samma skola som Marie Serneholt i högstadiet, så jag har fler än en koppling till A-Teens (plus att jag antagligen är den första person som nämnt det bandet de senaste 10 åren). Nu vet ni det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *