Äventyr,  Motorcyklar

Motorcykelparty på Stance

Igår vaknade vi upp till en varm och solig lördag och mötte upp med våra kompisar Collin, Stacey och Ryan för att köra upp till ett motorcykelparty på Stances högkvarter i San Clemente.

g0016323

San Clemente ligger bara en timme norr om San Diego, men det var så sjuuuukt mycket trafik (pga påsk och spring break) att det tog oss kanske dubbelt så lång tid att ta oss dit. Detta trots att vi körde mellan bilarna nästan hela vägen. Här en liten snackpaus för att hämta andan.

g0056345

gopr6327

Väl framme på Stance var det fullt av motorcyklar och människor, samt gratis öl och mat för den som ville ha det.

gopr6337

Stance är alltså ett företag som tillverkar väldigt hippa strumpor. Antar att de finns i Sverige också. Jag känner flera personer som jobbar här, men hade aldrig varit på högkvarteren tidigare. Och alltså, jag fattar inte hur något får något gjort här? Inne i lokalerna hade de en basketplan, ett gym, pingisbord, en skateboardramp, ett kafé och massa annat. Men jag såg liksom inga kontor eller arbetsplatser? Såatteh. Här skulle man ju kunna tänka sig att jobba.

gopr6346

De lottade ut en motorcykel och lite annat smått och gått, så ganska många hoppfulla människor.

stancebabes

Vi vann inget men var glada ändå. Älskar förresten att den här scenen har fört in så himla många grymma tjejer i mitt liv. Som dessa. Guldklimpar hela bunten ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *