Det ofattbara

Två saker som gör mig väldigt ledsen just nu

theodore

1.
För några dagar sen förlorade en nära vän till mig sin katt. Han ramlade ut genom ett fönster på 21:a våningen mitt i natten, och nästa morgon hittade hon honom död på marken nedanför. Det här är ungefär min värsta mardröm och jag kan inte sluta tänka på den stackars kattens sista sekunder i livet, och min stackars kompis som bor i en ganska ny stad och inte har ett ordentligt kontaktnät omkring sig ännu. Katten var hennes familj och klippa och en av få ljusglimtar i tillvaron. Fy fan fy fan fy fan.

2.
Kanske inte jämförbart med ond bråd död, men jag känner mig ändå så himla ledsen över att vi snart inte kommer ha Obama som president längre. Han valdes till makten bara någon månad efter att jag flyttade till USA, vilket alltså är snart åtta år sen (!), och oavsett vad Faux News säger har han varit den överlägset bästa presidenten i amerikansk historia. Jag tror stenhårt på att Bernie eller Hillary kan göra bra saker för landet också, men alternativet? En orange Hitler-wannabe som har dragit fram landets absoluta avskräde i strålkastarljuset, och som med hyfsat stor sannolikhet skulle orsaka ett inbördeskrig.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *