Metabloggande

Vad vill ni läsa om?

sannaninjaturtle

Hörrni, jag har så himla dålig blogginspiration just nu. Kan inte ni hjälpa mig genom att berätta vad ni vill läsa om här? Det kan vara frågor eller rubrikförslag eller vad som helst egentligen. Annars finns risken att jag bara fortsätter lägga upp tråkiga soffbilder på mig och katterna dag ut och dag in. You’ve been warned..!

9 Comments

 • Anja

  Ja jag gillar ocksa att lasa om vardagen, uppblandat med alla okenaventyr. Oh, och mat! Allt som ar vego inspirerar 🙂 Aven hur det ar att leva med det reella hotet att Trump kanske vinner!

 • Anna

  Jag är megasugen på att åka till San Diego så skulle gärna få veta mer om stan/ se foton från stan, vad man inte får missa osv (haha, menar inte att du ska skriva en guidebok, men dela gärna med dig av dina sweet spots)

  • Cinderalley

   Jag har inte varit och ridit sen innan min operation i november 🙁 Borde kanske ta tag i att börja igen…

 • Annika i Colombia

  Vet att du har sagt att det är jättesvårt eftersom du inte riktigt märker dem längre själv – men det är ju superintressant att läsa om kulturkrockar. Eller små vardagsbetraktelser om hur saker och ting fungerar där. Eller svenska fenomen som förut var självklara för dig men nu ter sig jättemärkliga (till exempel, gå husesyn, har jag märkt sedan jag flyttade tillbaka till Sverige…).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *