Äventyr

Börjar offra till vädergudarna nu

grandcanyonweather

Ni vet den där känslan när man kollar vädret och inser att det ska SNÖA i Grand Canyon nästa vecka, på den enda dagen vi är där? Och att det är den enda dagen det väntas komma snö på hela månaden? Och att vi åker dit på motorcykel? Den känslan, ja.

Men på plussidan har vi bokat ett jättemysigt Airbnb i Sedona dagen efter, på en ranch där det finns hästar. Är orimligt peppad på detta. Så i värsta fall får vi väl skippa Grand Canyon och köra en extra dag i Sedona. Eller: parkera hojarna och ta en turistbuss upp på berget. Oavsett vilket lutar det åt att större delen av packningen kommer bestå av varma kläder. Detta trots att vi sover första natten i Phoenix, fyra timmar söder om GC, och där är det just nu 36 grader varmt.

Åh, äventyr! Vad mycket enklare livet vore ändå om man var nöjd med att bara sitta hemma istället för att ge sig ut och flänga så här hela tiden?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *