Bilar och sånt

Emmylou Lincoln

Ni vet hur jag sa att jag inte var så intresserad av 50-talsbilar längre, och istället ville ha en muskelbil från tidigt 70-tal? Det står jag fortfarande fast vid. MEN. En av Pauls kollegor hade en 50-talare till salu för ett så löjligt lågt pris att jag kände mig mer eller mindre tvungen att slå till. Så sedan några timmar tillbaka är jag stolt ägare till denna:

lincoln1

Hon heter Emmylou och är en Lincoln Premiere av årsmodell 1956. Har stått parkerad de senaste 20 åren eller så, men är i så pass bra skick att jag bara startade upp och körde hem henne utan några problem alls. Hon är lite rostig och behöver en ordentlig rengöring, men annars helt okej.

lincoln2

Är så peppad på detta! Nu har Paul och jag tillsammans fyra bilar och fyra motorcyklar. Vi tar upp all parkering på gatan samt för en massa oväsen, så det är en himla tur att våra grannar gillar oss.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *