Bilar och sånt

Good Guys Car Show 2016

Okej, min dator slutade sin dygnslånga uppdateringsprocess så att jag äntligen kunde redigera lite bilder från helgen. Ungefär så här såg min lördag ut…

DSC_0002

Vi hoppade in i Pauls gamla Ford och åkte och hämtade upp hans pappa och hans bror Adam. Det var varmt ute, vilket innebar att det var jättejättevarmt inne i bilen. Ingen AC/ventilation och allt det där. Alltså: av med kläderna.

DSC_0025

Vi skulle till Del Mar på Good Guys årliga bilträff. Jag har inte varit på denna på ett par år, mest för att det är lite för många bilar i 100 000-dollarsklassen som definitivt aldrig blir körda. Jag föredrar fordon som denna ovan, med lite karaktär istället för allt helt perfekt och skinande rent.

DSC_0033

Mest stod jag dock och dregglade över alla muskelbilar. Hade varit fint att ha råd med en Camaro till exempel.

DSC_0026

Drömbilsfluktande.

DSC_0056

Vi sprang in i Pauls kollega som släpade runt på den här minibilen…

DSC_0057

…som hade ett klistermärke på danska bakpå. Kollegan blev både förvånad och lite generad tror jag när jag översatte så alla hörde. Han hade tydligen aldrig träffat någon som kunde läsa danska innan.

DSC_0063

Glad tjej i sommarvärmen.

DSC_0077

Här står vi och hänger bland alla autocrossbilarna. Om jag någonsin äger en riktigt snabb bil vill jag börja köra autocross. Ser så sjukt roligt ut.

DSC_0086

Vi promenerade runt i ganska många timmar innan vi drog oss tillbaka till parkeringsplatsen igen, och drack en öl i bakluckan innan vi åkte vidare till nästa äventyr. Bra lördag!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *