Äventyr,  Vardagsanekdoter

Helgen som gick i 5 bilder

anniversary1

I fredags firade jag och Paul två år tillsammans genom att gå ut och äta finmiddag på Cucina Urbana. Vi åt till exempel tryffelpizza, en jättegod svamppasta och burrata på burk. Allt var strålande tills jag hittade ett hårstrå i min pasta…

anniversary2

Vår servitris blev helt förkrossad av detta och kom tillbaka med en ny pasta, samt två glas champagne. Sen behövde vi inte betala för varken pastan eller champagnen, och jag hade ett presentkort på restaurangen, så hela måltiden inklusive drinkar kostade oss $8 (plus dricks). Så inte så illa ändå!

palmdale1

På lördagsmorgonen blev vi upplockade i vår kompis Colins van för att åka på roadtrip! Vi skulle till Palmdale norr om LA, där Paul är uppväxt och där hans föräldrar och barndomsvänner fortfarande bor, eftersom Colin skulle köpa en motorcykel av Burd, som är en av Pauls gamla vänner.

palmdale2

Vi hängde i Burds garage och drack öl och pratade hojar och klappade hundar (tre av mina favoritgrejer) i ganska många timmar. Sen svängde vi förbi och sa hej till Pauls mamma innan vi åkte hem igen. Eftersom Palmdale ligger nästan 4 timmar från San Diego var vi borta exakt hela dagen och kom inte hem förrän efter midnatt, men det var ändå en himla bra dag.

car

Ja och så på söndagen köpte jag en gammal bil, som för övrigt matchar mina skor. Sånt är ju viktigt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *