Motorcyklar

Vi ses på andra sidan Grand Canyon

hotbike

Hej, nämen titta vilka som är med i en stor helsidesannons i nästa nummer av Hot Bike Magazine! Jag och min hoj! Hade ingen aning om detta förrän Sean (som är killen på den andra hojen på bilden) skickade de här bilderna till mig tidigare idag.

Nu ska jag bara lyckas få tag på en kopia av själva tidningen också. Har vid det här laget en hel hög med olika tidningar som jag har lyckats hamna på bild i, allt från Easyriders till Oprah Magazine, och det är en lika stor överraskning varje gång. Bilden ovan är i alla fall tagen för Burly Brand, här är fler foton från samma dag.

Det blir nog för övrigt lite tyst här i ett par dagar nu. Min kompis Genevieve är på väg ner hit från Orange County i skrivande stund, och imorgon bitti bär det av österut på hojarna, till Arizona och Grand Canyon. Vi ses på andra sidan!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *