Irritationsmoment

Vomit free since 2003

Den konstigaste grejen hände igår. Runt 15-tiden blev jag plötsligt jätteillamående på jobbet och var tvungen att åka hem. Sen kräktes jag två gånger och nu känner jag mig helt som vanligt igen. Trodde först att jag hade fått matförgiftning men symptomen verkar inte stämma. Så jag vet inte vad som for i mig.

Det konstiga i detta är att jag inte har spytt på åtminstone 8 år, brukar parafrasera Ted i HIMYM och säga att jag är “vomit free since 2003” (även om det snarare är sen typ 2008, men det låter inte lika bra). Nu hoppas jag att det går minst 8 år innan nästa gång, hade glömt hur otrevligt detta var.

Idag jobbar jag för övrigt hemifrån eftersom jag inte visste hur jag skulle känna mig under dagen. Så himla typiskt, eftersom vi har ölprovning på jobbet idag. Sist jag jobbade hemifrån för att jag var sjuk var UberKittens på mitt jobb med kattungar. De enda två dagarna jag verkligen inte vill missa att vara på kontoret med andra ord, sämst tajming.

Här har jag i alla fall sällskap av denna:

ninjabox

4 Comments

 • Annika

  24 timmar-flunsa? När jag var i North Carolina tidigare i februari hände något liknande – illamående vid 4-5 på eftermiddagen, spydde två gånger (och trodde jag skulle dö), sen mådde jag bättre vid midnatt och kunde äta igen nästa dag (fast bara typ ris och vitt bröd). De sa att det viruset hade gått där och många hade haft det. Skönt att du mår bättre!

  • Cinderalley

   Ja jag vet inte, det var så konstigt. Jag kunde äta igen samma kväll så inte ens 24-timmarsflunsa. 5-timmarsflunsa, finns det?

 • Jenny

  Jag ar helt tvartom, jag spyr av det minsta. Om jag ar nervos sa kan det handa att det hander fargglada grejer inne pa toaletten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *