Djur,  Ytligheter

Alla hundarna

puppies

Det bästa möjliga har hänt på mitt jobb – vår byggnad har blivit hundvänlig! Detta innebär att man får ha med sig sin hund till jobbet, och eftersom kanske 95% av mina kollegor har hund så är det numera hundar här varje dag. Minst en, men ofta omkring fyra. En kollega har till exempel sin 3 månader gamla Dobermann-valp med sig till kontoret varje dag, så blir man lite trött och behöver en paus från jobbet kan man sätta sig på golvet och överösas av valppussar och lek. SÅ fint.

bella

Idag fick jag hänga med Bella, som är döv och kanske den lugnaste hund jag någonsin träffat. Jag funderar på att ta med mig Lola till jobbet någon dag, men hon är inte så bra på det här med att inte få 100% av allas uppmärksamhet 100% av tiden, och så gillar hon inte andra hundar speciellt mycket. Så vi får se.

En annan grej förresten. Jag har slutat föna håret eftersom jag försöker spara ut det, och nu när jag låter det lufttorka har jag till min stora förvåning ett ganska ordentligt självfall. Det ser egentligen inte klokt ut (bildbevis ovan) men jag gillar det ändå.

8 Comments

 • Anna

  Men vad underbart med hundar på jobbet!! Jag läste om att detta börjar bli en grej i USA och jag önskar att det var det här i Sverige också (fast jag skulle nog typ inte få något alls gjort på jobbet om det fanns djur av några som helst slag där haha)
  Och vad gäller självfallet så har jag också spenderat hela mitt liv med att föna/plattånga håret, men försöker nu omfamna och own it liksom, så du är inte ensam i frågan 😉

 • Egon

  Växer håret lättare om man inte fönar?

  Och härligt med hundvänligt! Hur gör man om någon är allergisk?

  (Gud så neggigt det lät, ej meningen. Uppriktigt nyfiken!)

  • Cinderalley

   Det är väl snarare så att det inte blir lika slitet om man inte håller på och fönar/plattångar. Om man som jag dessutom färgar håret så är det svårt att få det att växa ordentligt när man sliter på det så mycket…

   Det är så vitt jag vet bara en person på mitt jobb som är allergisk, och hen bor med en hund så hen tar redan allergimedicin. Så hittills har det inte varit några problem!

 • Jenny

  Avis! Iofs sa kommer det en hel del med intressanta djuragare in till jobbet hos mig ocksa, t.ex en tjej med en fagel kom in en gang och sa fick jag gosa med fageln medans hon tittade runt i affaren. Det var ratt trevligt 😀 Jag borjade ocksa lufttorka mitt har, och sa upptackta jag, till min stora forvaning, att det ser ju faktiskt helt ok ut aven om mitt har ar wavy nar det ar sadar naturellt.

  • Cinderalley

   Haha ja du vet väl redan att jag inte förstår mig på fåglar, kan inte riktigt föreställa mig dem som gosiga!? 🙂
   Ja visst är det en fin överraskning med håret ändå.

 • Gunnie

  Du börjar sakta närma dig din mammas, pappas och brors hårburr, haha! Och så himla fint med hundar på jobbet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *