Livet är en fest

Bra människor som gifter sig

bartell-wedding2

Paul och jag är nästan alltid täckta i olja och smuts från att jobba i garaget, och har hjälmhår och trasiga kläder och konstiga solbrännor från att köra hoj överallt, så vi tycker att det är ganska kul att ha anledning att klä upp oss ibland för omväxlings skull. Så här såg vi ut i lördags när vi skulle på bröllop.

bartell-wedding1

Rolig grej: vi har två bröllop att gå på i år, och båda paren som gifter sig heter Bryan och Jessica. Den här helgen var det dags för Bryan & Jess nummer 1 att gifta sig, i ett jättefint loft i downtown San Diego. Vi åt god mat, drack alldeles för mycket gratis alkohol, och dansade i många timmar utan uppehåll tillsammans med nya och gamla vänner.

På söndagen var vi lite slitna och låg på soffan exakt hela dagen, men det var det värt.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *