Äventyr,  Livet är en fest

Donald Trump och Punk Rock Bowling

Idag är det alldeles grått och domedagsaktigt ute. Jag kan inte låta bli att tänka att detta beror på att Donald Trump är i San Diego. Han håller rally på San Diego Convention Center som ligger bara några kvarter från mitt jobb. Vet inte om jag ens kommer våga mig ut och köpa lunch, det känns som att det kommer vara fullt av våldsamma redneck-huliganer överallt. Uuuuhhhhh.

Men på plussidan åker jag och Paul till Las Vegas imorgon för mitt åttonde år på raken (!) på Punk Rock Bowling. Ni som har hängt med här ett tag vet ju hur mycket jag älskar den festivalen, och så här års brukar jag lägga upp ganska många peppinlägg dagarna och veckorna innan. I år hade vi dock inte ens tänkt att åka. Det är inga sådär jättespännande band som spelar, och flera av mina kompisar som brukar gå har andra planer det här året. Men sen bestämde vi oss i sista sekunden för att åka i alla fall. Så jag lyckades hitta ett ledigt hotellrum samt två biljetter till Leftöver Cracks slutsålda klubbspelning imorgon kväll. Så: Vegas, here we come!

Några obligatoriska peppbilder från förra året:

prb1

(Mitt hår var jättekort!?)

prb3

prb4

prb6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *