Bra saker,  Tatueringar och sånt

En tatuerad mamma

Paul och jag har tydligen ganska dåligt inflytande över min mamma som är här och hälsar på. Inte nog med att hon har fått lära sig att shotgunna en öl, igår var hon dessutom och gjorde sin allra första tatuering!

mammatattoo

Vi tog med oss henne till vår kompis Shannon som har gjort många av våra tatueringar (till exempel min handtatuering). Han heter Nordin i efternamn och har svenskt påbrå som han är mycket stolt över, så jag brukar lära honom svenska ord i utbyte mot bra tatueringspriser, hehe. Igår fick han lära sig att säga “hockeyfrilla” och “fredagsmys”. Mycket användbart!

mammatattoo2

Och så här fint blev det! En liten tribute till mig och min lillebror (våra namn börjar på P och S), och mamma satt som ett proffs, rörde inte en min. Jag känner mig helt stolt.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *