Katterna

Grattis Ninja

ninjabday

Den här katten alltså. Kan aldrig bara chilla utan håller ständigt på att plotta sin great escape. Jag brukar släppa ut henne på framsidan av huset, som är en liten gård omringad av en hög mur, och Ninja brukar rulla runt på marken eller slicka på ogräs ända tills hon tror att jag inte kollar längre. Då hoppar hon blixtsnabbt över muren och gömmer sig under grannens bil, och så får jag springa runt och hämta in henne igen. Och så håller det på, dag ut och dag in. I ett annat liv hade hon väl fått vara utekatt, men här skulle hon garanterat bli uppäten av en coyote.

Aja. Hon fyllde i alla fall 7 år häromdagen, och trots att hon alltid rymmer eller förstör saker så älskar jag den här katten så mycket att jag inte vet vad jag skulle göra utan henne. Grattis på födelsedagen Ninja!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *