Motorcyklar

Moto weekend

Helgen som gick handlade för min del helt och hållet om motorcyklar. Mer än vanligt alltså. Detta hände:

motoweekend1

På lördagen klev jag upp klockan fem på morgonen, eftersom jag och några kompisar hade ett photoshoot klockan sju med en fotograf som ville plåta tjejer som kör hoj. Både fotografen och hans assistent visade sig vara svenskar (!) så jag fick öva på mitt modersmål en smula. Trevligt! De tog i runda slängar en miljon bilder, så det ska bli kul att se hur de blev.

motoweekend4

Vid 9:30 körde jag hemåt igen eftersom Paul hade ett photoshoot klockan 10. Vi kände oss väldigt VIP den här morgonen. Chop Cult hade i alla fall sänt ut en fotograf för att plåta båda Pauls hojar i en park vid vårt hus, och eftersom han inte kunde köra båda samtidigt fick jag köra den ena. Tur att jag hade övat förra helgen.

motoweekend3

Maj och juni är de överlägset sämsta månaderna om året i södra Kalifornien eftersom det oftast är mulet då. May Gray / June Gloom brukar fenomenet kallas. Den här morgonen var det dock strålande solsken så jag la mig på marken och insöp hela härligheten, som en äkta svensk.

motoweekend5

Sen åkte vi hem igen och mekade med min Ironhead som var väldigt, väldigt nära att vara körbar. Vår kompis Dennis tog den här bilden på oss som jag tycker sammanfattar Pauls och mitt liv tillsammans ganska väl. Motorcyklar, bilar, öl, och en liten hund som alltid ska vara med och hjälpa till. Fint!

motoweekend6

Efter en vääääldigt lång lördag vaknade vi på söndagen och gick och åt brunch med några kompisar. Sen var det bara att åka hem igen och göra klart det sista på den här hojen. Jag hade nämligen bestämt att det var dags att köra den, för första gången någonsin. Det blev några varv runt kvarteret i tvåans växel – jag måste ordna en ny växelspak eftersom jag över huvud taget inte lyckades växla med den jag hade. Men jag är så himla glad att den här hojen äntligen är så gott som klar, i alla fall rent mekaniskt. Det tog bara ett år!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *