Konsumtionsglädjen

Nu är det verkligen dags

gymmet

Hörrni, det här är lite pinsamt att erkänna, speciellt med tanke på att jag ändå jobbar ganska mycket med “tech” och sånt, men min mobiltelefon är nästan fyra år gammal. Det är väl typ 80 i smartphone-år? Medan precis alla runt omkring mig skaffar en ny iPhone en gång om året så har jag hållit fast i min gamla Samsung Galaxy S3 i år efter år. Och alltså, jag tycker ändå att det säger en del att den fortfarande fungerar helt ok, förutom att den är lite långsam och har sämst batteritid och att kameran verkligen suger.

Jag hade tänkt köpa en ny mobil i slutet på förra året, men bestämde mig för att lägga pengarna på en Hawaii-resa istället. (Ångrar ingenting!)

Men häromdagen bestämde jag mig för att det var dags att uppgradera, och nu är en Samsung Galaxy S7 på väg hem till mig. (Vägrar fortfarande iPhone eftersom Apple är en kult.)

Förstår ni vilka möjligheter detta öppnar? Jag kan ta ordentliga foton utan att behöva göra det med Pauls iPhone och sen skicka dem till mig själv (vilket är hur 90% av mina Instagramfoton är tagna), jag behöver inte ladda telefonen tre gånger om dagen för att den inte ska dö, jag kan uppdatera och ladda ner nya appar utan att få ett felmeddelande eftersom det inte finns något utrymme kvar. Kanske skaffar jag till och med Snapchat? Den som lever får se.

6 Comments

 • Honey

  Åååh, jag vill också verkligen ha en ny telefon! Har en S4 nu och den är väl okej egentligen, men börjar bli rätt sliten och trött. Väldigt sugen på S7an, men den är så himla stor och jag har väl ungefär världens minsta händer. Har hört att det kanske kommer en Mini, men specen på den är, om jag minns det rätt, likvärdig eller sämre med S4an så det känns inte riktigt värt det heller…

  • Cinderalley

   Jag gillar att den är stor! Men jag kan rapportera tillbaka när jag vet mer, fick den alldeles precis i brevlådan.

 • Maria

  Välkommen in i det moderna mobilsamhället. 🙂 Du kommer att älska den tror jag. Jag har den inte själv men jag har hört att den ska ha en väldigt bra kamera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *