Vardagsanekdoter

Bombhot, förrymda hundar och fest

Det var mycket action här igår. Först var det någon som ringde in ett potentiellt bombhot på postkontoret bredvid mitt jobb, så det var bomb squads här och hela gatan var avspärrad. De utrymde en massa byggnader i området och vi fick gå hem tidigt. Det visade sig dock bara vara ett paket med gamla böcker som någon hade lämnat på en soptunna. Jaha.

Sen skulle jag och Paul på en fest som mitt jobb anordnade. På väg dit såg vi en liten Jack Russel-terrier utan halsband som var ute och sprang helt ensam på trottoaren, så vi följde efter den för att se till att den inte sprang ut i gatan och blev påkörd. Jag hoppade ut ur bilen och lockade på den, men den fortsatte bara att springa. En tjej i en Volvo hade också sett hunden och ville hjälpa till så vi körde runt flera kvarter i två bilar i jakt på den. Vi fick dock aldrig tag på den, den sprang jättesnabbt och försvann in i en gränd. Så då gav vi upp och åkte vidare till festen istället. Hoppas att hunden hittade hem till slut.

Sen gick vi alltså på mitt jobbs årliga Best Restaurants Party, som ägde rum i en extremt fancy affär som säljer hushållsapparater. Där gick vi runt bland kylskåp som kostade 11 000 dollar och duschmunstycken för 5000 dollar styck och drack gratis öl och åt en massa gratis mat. Så här såg vi ut:

bestrestos1

bestrestos2

Ja, det var den torsdagen det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *