Livet är en fest

Grillfest och Costa Rica

bbq

Vi hade en liten grillfest här hemma igår. Runt 20 av våra favoritmänniskor kom förbi och alla hade med sig så mycket mat och dryck att vi nog inte kommer behöva laga mat på en vecka. Vi har väldigt sällan fest hemma hos oss, men det här var verkligen så himla fint och trevligt. Älskar våra vänner!

Under kvällen stod jag och pratade med Stacey (blond i mitten på bilden ovan) och hon nämnde att hon tänkte åka och hälsa på en kompis i Costa Rica i oktober. Det var lite av ett sammanträffande eftersom jag har ägnat den senaste veckan åt att försöka övertyga Paul om att vi borde åka till Costa Rica, mest för att det just nu går att hitta superbilliga flygbiljetter dit. Problemet är bara att jag och Paul har väldigt olika åsikter om vad som utgör ett trevligt resmål. Jag vill åka till djungel och stränder och tropiskt klimat, medan han hellre vill åka till typ Detroit och Ryssland. Så Stacey föreslog att jag skulle följa med henne istället, och jag sa såklart ja. Så idag köpte vi flygbiljetter. Spontant och bra, precis som jag gillar det.

Costa Rica i oktober, here we come!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *