Äventyr,  Motorcyklar

Hearst or Bust

eveofdestruction1

Paul är i Las Vegas på sin lillebrors svensexa i fem dagar, och eftersom jag tyckte att det lät så tråkigt att sitta hemma själv hela helgen så har jag planerat en liten solo-motorcykelroadtrip istället (min hoj har för övrigt fått sig en liten makeover, mer om detta senare!). Jag frågade efter tips på resmål på Instagram för ett tag sen och fick alldeles för många bra förslag, men till slut bestämde jag mig för detta: Hearst Castle.

Så här står det på svenska Wikipedia om Hearst Castle:
“Hearst Castle var den amerikanske tidningsmagnaten William Randolph Hearsts palatsliknande residens; av honom själv vanligen refererat till som ‘the ranch’. Det ligger i San Luis Obispo County, i närheten av San Simeon. Byggnaden förekommer i filmerna Gudfadern (1972) och Bodyguard (1992).”

Själva slottet ligger högst uppe på ett berg med utsikt över Stilla Havet, och för att komma dit tar man Highway 1 hela vägen upp längs kusten. Just den här kustvägen är jag extra peppad på eftersom jag inte har kört så här långt norrut på den tidigare.

Jag planerar att ta alla omvägar som krävs för att hitta fina grejer att stanna och fota, så var beredda på bildkavalkad när jag kommer tillbaka. Under tiden får ni gärna hänga med på Instagram (@cylinderella) och Snapchat (Cinderalley). Puss!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *