Vardagsanekdoter

Veckan som gick i +

Nu gör jag en Julia och betygsätter några random händelser från den senaste veckan. Bra koncept ju, tror jag fortsätter med detta.

betyg3+++++
Tog en halvdag tillsammans med mina kollegor i fredags och åkte katamaran hela eftermiddagen istället för att jobba. Det ingick gratis mat och öppen bar, och vädret var helt perfekt för att segla genom San Diego Bay. Kanske den bästa jobbdagen jag har haft någonsin? Blev helt deprimerad när vi närmade oss kajen och det var dags att kliva av båten igen.

betyg4++
Kelade med katterna, vilket var trevligt. Men de fäller så himla mycket hår just nu. Så här såg mina byxor ut efter en fem minuters kelstund.

++++
Firade att Moto F.A.M., välgörenhetsorganisationen som jag är med och driver, fyllde ett år genom att ställa till med ett stort party. Det gick väldigt bra, men var ganska stressigt.

betyg1++++
Tog en spontan second hand-shoppingrunda i helgen och hittade två par perfekta boots (inklusive dessa röda). Ett par var en storlek för små och ett par en storlek för stora, men jag köpte båda ändå.

+++
Gjorde slut med min personliga tränare, av lite olika anledningar. Han gav mig dock ett styrketräningsschema att följa på egen hand, så vi får väl se om jag fortsätter med det eller hittar en ny tränare.

betyg5++++
Åt detta. Quinoa, pesto och fetaost i bröd, med broccolini, vitlök, citron och parmesan på sidan. Och en god San Diego-bryggd öl, alltid.

++
Kollade färdigt på säsong fyra av Orange is the New Black, och eftersom det såklart slutade med en cliffhanger vet jag inte hur jag ska lyckas vänta tills nästa säsong.

betyg2+++++
Fick en svinbra deal på ett nytt motorcykelsäte och invigde det i lördags med att köra runt 25 mil. Min rumpa gav betyget A+.

+
Läste alldeles för många kommentarsfält under artiklar om Black Lives Matter-rörelsen. Vet inte varför jag utsätter mig för detta.

+++++
Bestämde mig för att åka på en solo-roadtrip i slutet av månaden…

++
…men kan inte för mitt liv bestämma mig för vart jag ska åka.

Save

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *