Bra saker,  Livet är en fest

Helgen då vi gjorde allt som är bra

harrahs5

Min kompis Becca fyllde år i lördags och hade bokat rum på Harrah’s Casino & Resort en timme norr om San Diego. Harrah’s är som en miniversion av Vegas, fast mycket bättre eftersom man slipper åka till Vegas. Så när Becca föreslog att jag och Paul skulle komma upp och hänga med henne och hennes kille Justin hela helgen tackade vi såklart ja, och i fredags efter jobbet tog vi hojarna och körde norrut.

harrahs6

Det är högsommar just nu och runt 40 grader på dagarna i vissa delar av stan. Då är det bästa man kan göra att hitta en pool, helst en med en bar mitt i, och sen stanna i den poolen ända tills det blir mörkt och vakterna kommer och kastar ut en. Så det gjorde vi. Becca och jag har för övrigt försökt para ihop våra killar på en kompisdejt ganska länge nu eftersom vi hade en känsla av att de skulle komma överens. Och det gjorde de verkligen! De insåg till och med att de fyller år på samma dag, bara en sån sak.

harrahs4

På lördagen vaknade vi upp i ett hotellrum med den här utsikten.

harrahs1

Och sen gjorde vi detta exakt hela dagen, ända tills solen gick ner.

harrahs2

Jag kan ärligt talat inte tänka mig en bättre helg än detta? Vi fick köra motorcykel, hänga med nya och gamla vänner, flyta runt i en pool i perfekt väder i sammanlagt ca 12 timmar, dricka kall öl och äta god mat. Dvs allt som är bra. Den här helgen får 5 Bud Light Limes av 5 möjliga.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *