Bra saker,  San Diego

Besök från lillebror

Förra helgen fick jag finbesök från min lillebror Petter. Han är ju ute och reser jorden runt på obestämd framtid, och nu kom han äntligen förbi Kalifornien. Det var första gången på över två år vi ens befann oss i samma världsdel samtidigt och det var så fint att få hänga i några dagar.

bmwride

Han hade med sig Laura, som är från Colombia och har hängt i norra Kalifornien de senaste månaderna. Så Petter hyrde en bil (en BMW-cabriolet, fint ska det vara!) och hämtade upp henne i San Francisco, och sen bilade de ner till San Diego längs Pacific Coast Highway. Väl framme i San Diego lät de oss köra så de kunde sitta bak och kolla på utsikten.

Vi tog en sväng genom Coronado, en halvö precis bredvid downtown i San Diego där det bor en massa rika människor. Vi körde förbi flera hus till salu där utgångspriset var 10-15 miljoner dollar. Alltså!!!

sannapetter

Sen åkte vi till Balboa Park och åt lunch på Panama 66. Det var jättelång kö, men maten var så god så det var värt det. Har även insett att jag och min bror är ganska lika? Det har nog kommit på senare år tror jag, jag minns inte att vi var speciellt lika som barn.

paulpetter

Sen gick vi förbi House of Sweden också. Med två svenskar, en amerikan och en colombian i sällskapet var det ju kulturutbyte för hela slanten. Petter och jag lärde Paul och Laura ordet “fika”, och sen kollade vi på Vasaskeppet en stund. Jag och Paul planerar att resa till Sverige nästa sommar och han är väldigt fascinerad av det här skeppet, så Vasamuseet står ganska högt på listan över saker han vill se i Stockholm.

sannapettermoto

Det där med att Petter och jag numera är lika… Vi har tydligen ganska lika intressen också. Så Petter fick låna en hoj av Paul och så tog vi en sväng runt kvarteret tillsammans. Första gången jag och min brorsa körde motorcykel tillsammans!

sannapetterpaullaura

Ja och så åt vi en massa god mat och drack en massa också. Så mycket att jag nu har tagit en liten paus från alkohol. Min brorsa jobbar som bartender (på bilden ovan har han precis beställt en cocktail och en öl på samma gång), så jag skyller på honom.

Innan de körde vidare mot Las Vegas så gick Petter och tatuerade sig hos vår kompis Shannon. Han har nu tatuerat både mig, min kille, min lillebror och min mamma. Får se vem från min familj vi lyckas övertala att komma hit och tatuera sig nästa gång!

16 Comments

 • Gunnie

  Åh, jag blir nästan tårögd av att se mina fina barn tillsammans❤️ Och vad häftigt med en egen familjetatuerare! Nästa år kanske moster Janni hänger på!! Vi får se! Haha! Massa kramar och kärlek💕

 • Gunnie

  PS. Jag kommer ihåg när du var på Vasamuséet när du var 4 år (första och enda gången?) och du HATADE det! Du satt i en sulky och höll händerna för ögonen hela tiden och påstod att det var den absolut fulaste båt du någonsin sett😊. Nu får du ju chansen att revidera den uppfattningen⛵️!

  • Cinderalley

   Oj, 11 år! Det är ju kanske det sämsta med att bo så långt bort från sitt hemland, att familjen inte kan komma och hälsa på när som helst.

 • Ulf

  Ni två har varit lika som bär. Jag har bilder där jag inte vet vem som är vem av er 😊
  Nu är det väl mest hår och storlek som skiljer åt 😉
  Även jag kommer ihåg besöket på Vasa när du var liten, så jag instämmer med Gunnie att du nu har chansen att revidera. Jag guidar gärna.

  • Cinderalley

   Haha aww, vad fint sagt! Något sånt går säkert att ordna, det är ju ett år kvar så jag har verkligen inte planerat något ännu 🙂

 • Heidi

  Halloj!
  Kan du inte ibland köra “min helg i bilder” som Michaela Forni kör med. Det är så otroligt intressant att följa din vardag (eller helg or both haha) in da USA! Kram:)!

  • Cinderalley

   Hej! Har aldrig läst hennes blogg, men kan absolut lägga upp lite mer bilder. Är så dålig på att orka redigera dem bara, haha. Ska skärpa mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *