Bra saker,  San Diego

Besök från lillebror

Förra helgen fick jag finbesök från min lillebror Petter. Han är ju ute och reser jorden runt på obestämd framtid, och nu kom han äntligen förbi Kalifornien. Det var första gången på över två år vi ens befann oss i samma världsdel samtidigt och det var så fint att få hänga i några dagar.

bmwride

Han hade med sig Laura, som är från Colombia och har hängt i norra Kalifornien de senaste månaderna. Så Petter hyrde en bil (en BMW-cabriolet, fint ska det vara!) och hämtade upp henne i San Francisco, och sen bilade de ner till San Diego längs Pacific Coast Highway. Väl framme i San Diego lät de oss köra så de kunde sitta bak och kolla på utsikten.

Vi tog en sväng genom Coronado, en halvö precis bredvid downtown i San Diego där det bor en massa rika människor. Vi körde förbi flera hus till salu där utgångspriset var 10-15 miljoner dollar. Alltså!!!

sannapetter

Sen åkte vi till Balboa Park och åt lunch på Panama 66. Det var jättelång kö, men maten var så god så det var värt det. Har även insett att jag och min bror är ganska lika? Det har nog kommit på senare år tror jag, jag minns inte att vi var speciellt lika som barn.

paulpetter

Sen gick vi förbi House of Sweden också. Med två svenskar, en amerikan och en colombian i sällskapet var det ju kulturutbyte för hela slanten. Petter och jag lärde Paul och Laura ordet “fika”, och sen kollade vi på Vasaskeppet en stund. Jag och Paul planerar att resa till Sverige nästa sommar och han är väldigt fascinerad av det här skeppet, så Vasamuseet står ganska högt på listan över saker han vill se i Stockholm.

sannapettermoto

Det där med att Petter och jag numera är lika… Vi har tydligen ganska lika intressen också. Så Petter fick låna en hoj av Paul och så tog vi en sväng runt kvarteret tillsammans. Första gången jag och min brorsa körde motorcykel tillsammans!

sannapetterpaullaura

Ja och så åt vi en massa god mat och drack en massa också. Så mycket att jag nu har tagit en liten paus från alkohol. Min brorsa jobbar som bartender (på bilden ovan har han precis beställt en cocktail och en öl på samma gång), så jag skyller på honom.

Innan de körde vidare mot Las Vegas så gick Petter och tatuerade sig hos vår kompis Shannon. Han har nu tatuerat både mig, min kille, min lillebror och min mamma. Får se vem från min familj vi lyckas övertala att komma hit och tatuera sig nästa gång!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *