Musik,  Vardagsanekdoter

Dolly

dolly
Vi var och såg Dolly Parton live igår kväll. Jag hade egentligen inte tänkt gå – älskar Dolly men är liksom inget superfan, jag kan typ 5 av hennes låtar. Men så tog Paul upp det faktum att vi kanske aldrig kommer få chansen att se henne igen. Bara det senaste året har vi ju förlorat Prince, Bowie och Lemmy, och Dolly Parton är ändå 70 år gammal. Så jag lyckades fixa gratisbiljetter genom jobbet och så gick vi på konserten.

Och det var så himla bra!? Dolly var klädd i glitter och paljetter från topp till tå, inklusive bedazzlade instrument, och pratade antagligen mer än hon faktiskt sjöng. Hon berättade små historier och drog skämt och var så himla gullig och rolig. Och så sjöng hon helt fantastiskt. Jag kan eventuellt ha gråtit en skvätt under några av balladerna? Plus att vi nu kan säga att vi har sett Dolly Parton sjunga “I will always love you” live, det känns som en ganska stor grej ändå.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *