Listor,  Metabloggande

Gör *internetgrejer* två veckor efter alla andra

3fictionalcharacters

Mina bästa sociala medier i rangordning:

Instagram (@cylinderella)
Jag ÄLSKAR Instagram. Har träffat flera av mina vänner genom IG, och det är också det forum jag har flest följare på. Ni som följer mig där har väl eventuellt märkt att jag lägger up ca 99% motorcykelbilder, men jag ger bara folket vad de vill ha osv.

Bloggar
Både andras och min egen. Oavsett hur dålig jag är på att blogga i perioder så är det här en av mina bästa platser på internet, och jag önskar verkligen att jag kunde lägga betydligt mer tid på bloggen. Läser dagligen ca 10-20 andra bloggar också, även om jag är sämst på att kommentera.

Facebook
Jag har avföljt alla i mitt feed som postar grejer jag blir irriterad på, allt från politiska grejer jag inte håller med om till för många “inspirerande” citat eller allmänt kroppshat/bantningshets. Så mitt lilla hörn av Facebook är numera ett ganska trevligt ställe, och dessutom det enda sättet jag håller kontakten med många vänner och släktingar i Sverige.

Snapchat (Cinderalley)
Jag började verkligen komma in i hela den här Snapchat-grejen och faktiskt tycka att det var kul, och precis i samma veva lanserade Instagram sina stories. Så nu använder jag båda ganska halvhjärtat och sporadiskt istället för den ena helhjärtat.

Twitter (@Cinderalley)
Loggar in ibland för snabba uppdateringar när det har hänt något stort. Annars tycker jag ganska illa om Twitter, vilket man väl gör i egenskap av kvinna på internet. SÅ mycket sexistiska troll och idioter.

Ja och så är det jag i #3FictionalCharacters högst upp, men det förstod ni kanske.

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *