Motorcyklar,  Vardagsanekdoter

Min lördag i 11 bilder

Fick en kommentar från Heidi:
Kan du inte ibland köra “min helg i bilder” som Michaela Forni kör med. Det är så otroligt intressant att följa din vardag (eller helg or both haha) in da USA! Kram:)!

Nu har jag visserligen aldrig läst Michaela Fornis blogg, men jag blir så glad när ni önskar inlägg så här kommer min lördag i bilder! (Klockan är 9 på söndag morgon när jag skriver detta, så har liksom inte avklarat hela helgen ännu.)

saturday10

Lördagen började tidigt, med att jag och min kompis Edith möttes upp klockan 8:30 för en liten frukosttur. Edith är nybörjare på det här med att köra hoj, så jag tog med henne på en fin och långsam och inte så tekniskt krävande tur till Cabrillo National Monument.

saturday6

Cabrillo ligger längst ute på en udde i Point Loma i närheten av downtown, och åt alla håll ser utsikten ut så här. Det var dessutom alldeles strålande väder ute. Jag som var inställd på att det skulle vara höst och inte 40 grader varmt hade alldeles för mycket kläder på mig.

saturday7

Här ute finns även ett gammalt fyrtorn som man kan klättra upp i. Sånt himla fint sätt att börja helgen på.

saturday9

Väl hemma igen hängde jag och Paul i garaget en stund med vår kompis Jess. Paul visade upp sina fina tånaglar som jag hade målat i olika färger några dagar tidigare *hjärtögonemoji*.

saturday11

Sen åkte vi till San Diego Harley-Davidson på en fundraiser för en tjej som var med i en allvarlig motorcykelolycka för ett tag sen. Där var det bland annat en stuntshow, dvs en massa snubbiga snubbar som gjorde burnouts och wheelies på en parkeringsplats. De hade även en utlottning av lite blandade grejer, och Paul vann detta fina åt mig! En jacka, tröja och mössa från Babes Ride Out.

saturday8

Efter detta var vi sugna på att köra motorcykel. Det var jättejättevarmt ute så vi tog motorvägen ut till ett bryggeri i Alpine öster om San Diego, där vår kompis Colin satt och väntade på oss. Jess tog det här snygga kortet på oss i Pauls och Colins hjälmar.

saturday1

På väg tillbaka till San Diego tog vi de betydligt trevligare bakvägarna. Det här är för övrigt kanske det bästa jag vet, att köra motorcykel med en liten grupp människor jag gillar, på fina vägar i perfekt väder. ÅH!

saturday5

Sen fick Colin slut på bensin mitt på motorvägen, så vi fick köra av och parkera vid sidan av vägen för att hitta närmsta bensinmack. Han har inte kört den här hojen mer än ett par gånger så han har inte riktigt listat ut hur ofta han behöver tanka ännu. Paul gjorde en stor grej av att han aldrig får bensinstopp…

saturday4

…och sen fick han OCKSÅ bensinstopp! HAHAHA. Dog lite åt hur roligt detta var.

saturday3

Dagen avslutades för min del med en tidig middag på Soda & Swine eftersom jag fick en craving efter deras broccolini. Sen gick jag hem och la mig klockan 21 medan Paul gick ut med sina vänner och kom hem klockan 3 på morgonen. Man skulle lätt kunna tro att det är jag som snart är 40 och han som fortfarande är 20 something, och inte tvärtom.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *