Äventyr,  Bra saker

Oktober är den bästa månaden

borregoreunion6

Jag har lite svårt att fatta att det redan är oktober om två dagar. Känns som att det här året har gått så himla fort? Och jag vet inte om jag är beredd, oktober kommer bli min mest intensiva månad på väldigt länge. Så här:

Den 11 oktober åker jag och Stacey (på bilden ovan) till Costa Rica i fem dagar. Stacey har en kompis som bor där, på en stor farm med hästar och nyfödda kattungar, där vi ska bo under resan. Vi har en massa spännande äventyr planerade och jag är så peppad att jag knappt vet var jag ska ta vägen.

Efter Costa Rica är jag hemma i tre dagar, och sen åker jag till Joshua Tree för Babes Ride Out. Det kommer bli fyra dagar av motorcykelåkande och häng med några av de bästa tjejerna jag känner, plus typ 2000 andra tjejer på hoj. BRO är mitt favoritevent på hela året, och Joshua Tree är ett av mina absoluta favoritställen i världen, så peppen är rätt hög för detta med.

Efter Babes Ride Out är jag hemma i fyra dagar, och sen sticker Paul och jag till Oregon för att fira min 30-årsdag samt gå på bröllop, eftersom Pauls lillebror gifter sig med en av mina vänner (Paul och jag tar åt oss hela äran för att ha parat ihop dem). Och eftersom jag fyller år dagen innan bröllopet har vi hyrt en bil och tänkte köra runt och utforska södra Oregon. Högst upp på listan över saker att se står Crater Lake.

Sen dagen efter att vi kommer hem igen är det Halloween, men jag vet verkligen inte hur jag ska ha tid att lyckas komma på och fixa någon sorts kostym för detta. Tips på enkla Halloweenutklädnader mottages tacksamt!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *