Äventyr,  Resor

Puerto Rico-tips?

Jag har inte varit sjuk på jättelänge, men i fredags vaknade jag och var förkyld, bara sådär. Så konstigt, i vanliga fall brukar jag få förkylningskänningar flera dagar i förväg, men den här gången slog det till utan förvarning. Uhh. Så jag fick ställa in alla helgplaner och ligga på soffan och kolla på Gilmore Girls i 3 dagar istället. Kunde väl varit värre ändå.

Men det jag egentligen tänkte säga var detta. Min pappa låg också hemma och vilade sig efter en fotoperation, så vi slog våra immobila huvuden ihop och bokade varsin resa till Puerto Rico över jul. Pappa och hans fru flyger från Stockholm och jag och Paul från San Diego, och så möts vi i Puerto Rico och tillbringar mellandagarna tillsammans. Vi har bokat ett stort Airbnb-hus vid havet ungefär en timme från San Juan, och eftersom Puerto Rico är så litet och vi är där i flera dagar kommer vi ha ganska gott om tid att köra runt och utforska.

Därför undrar jag nu om det är någon som läser här som har varit i Puerto Rico och som har tips på saker att se/göra/äta/uppleva/undvika? Alla tips är välkomna!

Några Puerto Rico-inspirationsbilder:

puertorico1

puertorico2

puertorico3

7 Comments

 • Jenny

  Har en van som ar uppvuxen pa on, ska fraga henne! Hon brukar gora ratt mycket mat fran Puerto Rico och ar en foredetta vegan, sa det har med bra mat som ar vegetariskt/veganskt kanske ar nagot hon kan svara pa 🙂

 • Jenny

  Ok, har ar vad hon sa: “As far as sights, the rainforest, bioluminescent bay is cool, but the motored boats are actually destroying it ? they can kayak it instead and that won’t contribute to the pollution. San Juan has shopping and the light house and old castle” och “Tell them to be careful with their money though. Ppl pose as parking attendants and steal money and tourist area and San Juan have really bad crime. There should be lots of neighborhood and town parties that time of year so I guess it depends what part of the island they are on. I spent most of my time in the south west corner.” Hon sa att mat kan vara lite tricky eftersom det ar mycket kott, men det verkade som att det finns vegetariskt ocksa. Veganskt dock var lite svarare, for en del mat inkluderar ost.

  • Cinderalley

   Oh tack snälla för alla tipsen!!! Har också hört om den där “bioluminescent bay”, det låter himla spännande, ska kolla upp närmare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *