Tatueringar och sånt

Två tatueringsrelaterade grejer

DSC_0016

Jag la upp den här bilden på Instagram för ett litet tag sen, men tänkte att jag borde dela med mig av detta här också.

Grej 1:
Som ni kanske minns tatuerade jag högerhanden i januari. Sen gick det tydligen 8 månader innan jag kom på vad jag ville göra på vänsterhanden. Men nu är det gjort! Är så himla nöjd. Shannon på Remington Tattoo i North Park ligger bakom även denna.

Grej 2:
Min förra tatuerare och goda vän Jay, som jag inte har träffat sen jag var och hälsade på honom i Nashville för drygt två år sen, var i San Diego häromveckan. Han hade med sig sin nya tjej Leah, som visade sig vara världens bästa person. Hon gör smycken och erbjöd sig bara sådär att göra en ring åt mig. Så några dagar senare fick jag skönheten på bilden ovan i brevlådan. Älskar den! Kolla in @sweetfarmjewelry på instagram för mer av hennes hantverk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *