Vardagsanekdoter

Fredag kl 20:30

Klockan är inte ens 21 ännu och killen och hunden har däckat. Jag funderar på att lägga mig i sängen och läsa. Hur gamla är vi egentligen? 

7 Comments

 • Jenny

  Later bekant! Fast vi brukar aldrig ga ut pa helgerna, eller om vi gor det sa far det bli under dagen ifall Robert ar ledig. Slipper man allt folk 😀 Han somnade runt 9 igar och jag gick och kollade pa film i sangen.

 • Emma

  Jag har mer och mer börjat inse att det är lika bra att sova när man är trött och inte stirra sig blind på tiden, att kl är bara 20 tex.. Helt enkelt sova när man känner för det, blir bäst så 🙂 Och läsning låter trevligt, vilken bok? 🙂

  Skulle sen vilja fråga.. Jag har sett (och läst) att du skrivit lite om valet och funderar.. Vill du att H*y vinner och varför? Hoppas ingen röstar på henne bara för att hon är kvinna och det är på tiden U*A har en kvinna som ledare för det är bara ett dåligt argument.. Nu är jag inte så insatt i politik eller ens vidare intresserad men tycker att hon verkar ha mycket skumt för sig, det kan mycket väl vara sabotage för att få henne att framstå som dålig men jag vet inte, känns inte alltid så.. Tycker sen det är helt otroligt och skrämmande, att T*p och H*y är dom två som är i ledning inför valet, finns det inga fler kandidater eller är dom för små?

  Tack för en grym blogg, du är bäst!

  • Cinderalley

   Hej! Nej, det är nog ingen som röstar på Hillary för att hon är kvinna, snarare tvärtom – skulle tro att det är betydligt fler som röstar på Trump enbart för att han är man. USA har ett tvåpartisystem där det antingen är Demokraterna eller Republikanerna som har makten, så tyvärr finns det inte så mycket till alternativ att rösta på. Hillary är dock en av de mest erfarna och kvalificerade presidentkandidaterna någonsin, om man kollar på vad hon har åstadkommit i sin karriär. Om du läser på lite ser du nog rätt snabbt varför Hillary är ett mycket, mycket bättre alternativ än Trump. (Är dock nyfiken på varför du censurerar namnen?)

 • CC

  Sådär ser det ut hos oss allt som oftast, men så är vi några år äldre också =)
  Var på rockabillyspelning i helgen och bävade för att behöva vara uppe länge…..
  Men vi klarade det=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *