Motorcyklar,  Vardagsanekdoter

Min lördag i bilder: Rumble in Ramona

Jag borde väl egentligen säga något om gårdagens “debatt” mellan Hillary Clinton och Donald Trump, eller om den senaste rundan av Trump-skandaler (aka pussygate), men jag orkar verkligen inte. Om ni såg spektaklet till debatt igår förstår ni kanske varför. Så vi kör en “Min lördag i bilder” istället.

20161008_100907

Lördag morgon mötte jag och Paul upp våra kompisar Colin och Adam för en liten motorcykeltur. De skulle på Rumble in Ramona, som är ett årligt skateboardevent i Ramona, en liten by uppe i bergen ca 6 mil nordost om San Diego. Rumble in Ramona äger rum hemma hos en kille som bor på en stor gård med en gigantisk skateboardramp mitt i alltihop, och det är tydligen väldigt exklusivt och invite only. Colin stod på listan +2, så det var egentligen bara grabbarna som skulle gå. Jag hängde mest med för att få komma ut och köra hoj en liten stund.

20161008_124057

Men sen blev vi insläppta på tomten eftersom vi kom på motorcykel (nyare bilar fick parkera på andra sidan gatan, här inne var det bara hojar och hodrods som gällde) och väl inne var det ingen som kollade gästlista eller biljetter. Så jag stannade med grabbarna, det kändes som en bättre idé än att åka hem.

20161008_132409

Resten av dagen hängde vi i skuggan eftersom det var över 30 grader varmt ute och kollade på alla som skejtade.

20161008_132444

Den enda tjejen i rampen körde rullskridskor istället för skateboard och var grym! Men hon hade inga byxor på sig så jag var hela tiden lite orolig för att hon skulle ramla?

20161008_142029

Sen blev vi hungriga. Jag åt en spännande lunch bestående av en vegoburgare utan något på 🙁

rumble

Vi var där tidigt, och sen fylldes det på med mer och mer människor under dagen. Till slut var det helt packat med folk. Så här såg Paul och jag ut.

20161008_144805

Det var ett gäng punkband som spelade också.

gopro

Och när solen började gå ner åkte vi hemåt igen. Kul dag!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *