Helgen som gick

Helgen som gick i bilder

Förra veckan var en av de värsta jag har varit med om. Så här en vecka efter valet pendlar jag mellan acceptans, ilska och ren panik, och gör därför mitt bästa för att inte tänka på framtiden över huvud taget. Med det sagt kan vi väl ta en titt på helgen som gick.

20161111_122248

Fredagen började med att jag vaknade jättebakis eftersom vi hade varit ute med Andreas och Sebbe som var och hälsade på från Sverige kvällen innan. Jag lyckades dock ta mig till jobbet, där det fortfarande rådde ganska kaotisk efter-valet-stämning. Så jag tog en långlunch tillsammans med omkring 10 av mina kollegor för att få ventilera lite. Detta får illustreras av den här torra salladen som jag inte alls var sugen på, men som var det enda vegetariska på hela menyn.

20161111_213845
På kvällen hade Paul och jag bjudit över en massa kompisar på grillfest hemma hos oss. Efter den sämsta veckan någonsin kände vi att vi behövde ha bra människor omkring oss, plus att vi fortfarande hade svenskarna på besök.

20161112_003629
Det blev en ganska lång kväll där de här fem var the last men standing. Paul och jag och svenskarna, plus vår tatuerare Shannon som är besatt av Sverige och kom förbi för att få prata av sig om sin kärlek till Peter Forsberg och Maria Andersson i Sahara Hotnights.

20161112_162512
På lördagen vaknade vi inte förrän klockan 11:30, så det blev en ganska kort dag. Efter att ha latat oss i några timmar mötte vi upp våra kompisar Adam och Jess för att äta mat och ta en liten motorcykeltur längs kusten. På vägen hem hamnade vi mitt i en solnedgång och då säger reglerna att man måste stanna och ta strandfoton.

C360_2016-11-14-13-18-23-141

Vi körde över Coronadobron medan himlen ändrade färg omkring oss. Fint!

20161113_204532

På söndagen gjorde jag något så out of character som att köra ändå upp till Orange County för att gå på spelning, trots att jag skulle jobba dagen efter. Heather, Tasha och Edith följde också med. Vi skulle nämligen se Choking Victim, ett av mina favoritband som jag aldrig hade sett live eftersom de inte har spelat tillsammans på många år. Det här var en reunionturné så vi fick passa på.


Eftersom vi känner folk som känner folk fick vi komma in på gästlistan med backstagepass och se hela spelningen uppifrån scenen. Alltså, den lilla tonårspunkaren inom mig är så lycklig över detta. Det var stort. Och värt det trots att vi inte kom tillbaka till San Diego förrän strax innan kl 1 på natten och jag skulle upp och jobba 6 timmar senare. Slut på helg!

2 Comments

  • Malin

    Vad glad jag blev av att läsa om att det är möjligt att gå på bra spelningar i Orange County!! Min man har blivit erbjuden ett jobb där och jag är SÅ orolig över att det är övervägande rika konservativa republikaner som bor i OC. I vilken stad/venue var spelningen?

    • Cinderalley

      Oh ja, absolut, det är bra spelningar och annat kul i Orange County hela tiden! Den här spelningen var på The Observatory i Santa Ana, kolla upp det, de har livemusik nästan varje kväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *