Musik,  Vardagsfilosoferande

Make punk great again

Om det är något positivt som kommer ur de närmsta fyra årens politiska situation så tror jag att det är riktigt bra punk. Det är svårt att göra bra punk under en sympatisk president, det är sen gammalt. Men med den nya vit makt-regeringen vid rodret skriver materialet liksom sig självt. Jag har i alla fall inte varit så här sugen på att starta punkband igen på länge.

Som inspration satte jag ihop en liten spellista på Spotify med några lagom arga, politiska punklåtar. Om någon är sugen går den att lyssna på här eller nedan.

Jag hittade dessutom några livebilder på mitt gamla band The Crack Babies som bonusinspiration. Hoppas jag kommer ihåg hur man spelar bas, för jag behöver få ut min frustration på något sätt och att spela punk är det bästa sättet jag kan komma på.

thecrackbabies

thecrackbabies2

thecrackbabies3

thecrackbabies4

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *