Jobbrelaterat

Öl och punk!

descendents

Ibland är mitt jobb extra roligt, till exempel när jag får betalt för att skriva artiklar om öl och punk, två av mina favoritgrejer i hela världen. Men såhär: San Diego är en av världens mikrobryggeritätaste städer, vi har omkring 130 mikrobryggerier på en stad av ungefär samma storlek som Stockholm. Och det öppnar fler hela tiden, ofta så många som ett nytt bryggeri i veckan.

Den här veckan släpptes ett ölsamarbete mellan Mikkeller i San Diego (ett danskt bryggeri som just öppnade här!) och the Descendents, ett av världens rent objektivt bästa punkband. Och eftersom det dessutom är San Diego Beer Week just nu pågår det ungefär en miljon olika ölevent den här helgen, vilket är bra tajming av två anledningar. 1: Det är min första helg i San Diego på en månad eftersom jag knappt har varit hemma i oktober. Och 2: Det är amerikanskt presidentval på tisdag och jag känner att jag behöver lagom mängder alkohol för att kunna hantera stressen från detta.

Alltså: öl. Här är artikeln om ni vill läsa (fast detta är nog inte så intressant för någon utanför San Diego).

2 Comments

 • Emmelie

  Öl och musik.. Vad vore livet utan det? Allt bra tråkigt skulle jag vilja säga ;P hehe..
  Och det var inte dåligt! Men vilken konkurrens det måste vara.. Hur överlever alla små bryggerier? Alla kan knappast gå runt eller ens med vinst.. Hmm..
  Och valet sen.. Förståeligt med stressen.. Jag bor inte ens där borta men kan ändå känna mig orolig för dels är väl varken tanten eller gubben vidare vettiga val och sen för att vad som händer där ofta påverkar resten av världen så ja.. Visst, kan förstå tänket att det är på tiden att en kvinna är president men måste det bli just hon i så fall? Nu är jag inte vidare insatt i politik eller ens värst intresserad men det verkar som om att man där borta röstar på den som är minst “evil” av de två som är i ledning.. Såg ett klipp på youtube med Jill Stein där hon pratade om det där samt gav svar på tal åt en Hillary supporter.. Var roligt att se allmänt för killen hade inget att komma med på de minuter hon pratade så han blev gode så ägd och stod mest och hade ticks i ansiktet.. Haha ;P

  Nåväl.. Ska inte tråka ut dig med min långa kommentar för egentligen ville jag bara säga stort GRATTIS i efterskott till dig! Hipp hipp hurra säg! xD .. Har som läst och följt din blogg i några år nu fast har sällan kommenterat, är inte min starka sida även om jag troget kan följa en blogg.. Och din är en av mina favoriter, gillar din stil och vad du gör, ditt sätt att tänka och vara.. Sen att du kör motorcykel och klär i både svart och tatueringar gör ju inte saken sämre samt älskar djur/musik/punk/öl/resor.. Whooheyz.. Vilken awesome kombo! Gillar`t.. xD

  Ha en finemangens helg nu, njut och må väl ❀

  • Cinderalley

   Hej! Angående valet så råkar jag tycka att Hillary är den mest kvalificerade presidentkandidaten kanske någonsin, och jag skulle gladeligen rösta på henne om jag hade rösträtt. Jill Stein är INTE en lämlig presidentkandidat (läs på lite om hennes plattform!) och saknar dessutom politisk erfarenhet, vilket även går att säga om Trump. Så jag hoppas att folk tar sitt förnuft till fånga och röstar Hillary imorgon, annars är vi nog all fucked.

   Tack för grattis 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *