Helgen som gick

Dag 10 + 2 bilder från en söndag

Om ni vill läsa något riktigt jävla läskigt så rekommenderar jag den här artikeln om hur Trumps innersta cirkel i praktiken håller på att förvandla USA till en diktatur. Good times.

I övrigt har jag väldigt svårt att blogga om vardagliga saker medan landet jag bor i håller på att kollapsa inifrån, men jag känner ändå att jag behöver prata om annat än politik här för att inte få ett nervöst sammanbrott. Så det blir nog en del såna här inlägg på bloggen framöver – någon politisk kommentar och något mer lättsamt. Nu till det lättsamma – min söndag i två bilder:

bedroom

Sovrum 2.0! Jag drömde häromnatten att vi möblerade om i vårt sovrum och när jag vaknade insåg jag att möbleringen i min dröm var så mycket bättre än möbleringen i verkligheten. Så vi möblerade om! Och det blev verkligen mycket bättre. Sån knäpp grej.

Nu är nog detta visserligen den enda bilden jag någonsin har lagt upp från vårt sovrum så det finns inte så mycket att jämföra med. Men vi får i alla fall en ny, större säng imorgon, så det kommer nog fler bilder snart.

replokal

Den andra bra grejen som hände igår var att jag repade för första gången med mitt nya band! Ni vet ju redan att jag har varit sugen på att starta punkband igen ett tag nu, och kanske mer än någonsin den senaste veckan – jag behöver liksom få utlopp för all frustration, rädsla och ilska över allt som händer just nu.

Nu behövde jag i alla fall inte starta något nytt – jag blev värvad till ett redan existerande band: Poontang Clam, ett punkband som några av mina tjejkompisar har och som behövde en ny basist. Gårdagens rep gick bra och förhoppningsvis spelar vi live inom någon månad eller så. Är så peppad på detta! Plus att låttexterna i princip skriver sig själva i dessa tider.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *