Helgen som gick

Helgen som gick i 8 bilder

helg4

I fredags gick Paul och jag till banken. Jag ansökte om och beviljades ett billån, och så passade jag på att refinansiera mitt motorcykellån till ett med mycket lägre ränta. Vi firade detta oerhört vuxna beteende genom att gå och ta en öl och en grilled cheese på vårt favvoställe Tiger! Tiger!. Där fick jag en tvådollarssedel i växel vilket betyder tur. Bra flyt den här dagen!

helg5

På lördagen vaknade vi tidigt och tog med oss Lola till Biltwells högkvarter i Temecula. De har en årlig parking lot sale som vi brukar åka på. Och jag hade på mig det färggladaste jag äger.

helg6

Efter Biltwell körde vi hela vägen till Valencia som ligger norr om Los Angeles för att jag hade hittat en bil där som jag verkligen ville ha. Bilen visade sig vara ännu bättre i verkligheten än på bild så jag köpte den! Stor händelse detta, jag har aldrig köpt en bil från ett dealership förut, så Paul fick föreviga när jag skrev på papperna.

helg8

Sen tog vi ett familjefoto med vår egen “mini”. (Nu köpte jag visserligen en Infiniti och inte en Mini, men jag köpte den från en Mini-handlare.)

helg7

Innan vi körde hela den långa vägen hem till San Diego igen gick vi och tog en kaffe med en av Pauls bästisar som råkar bo i Valencia. Båda killarna och Lola matchade fint i mörkblått.

helg3

Sorry, mycket biltjat nu, men jag är så kär i min nya bil. På söndagen var det varmt och soligt för första gången på hur länge som helst, så vi tog en liten tur i Beyoncé. Hon hanterar kurvor som en dröm!

helg2

Eftersom vi råkade vara i East County mötte vi upp med Jess, Adam, Eric och Katie på Burning Beard, ett fint litet mikrobryggeri i El Cajon.

helg1

Och sen avslutade vi kvällen med att svänga förbi hos Pauls lillebror och hans fru och hänga lite med deras femmånaders bebis. Hur gulligt är inte detta?

4 Comments

 • CC

  Nice helg.
  Bilen verkar va en rolig en (även om jag inte är förtjust i små bilar utan the bigger the better?)
  Du vet ingen 60-tals cab som är till salu?
  Gärna Cheva.

   • CC

    Ja, vi letar nytt. Sålde ju av mycket i höstas.
    Har ju iofs Hudson’en på väg (borde komma till GBG denna veckan) men vill även ha en cab.(Eller nåt annat)
    Å ska ju inte sticka under stol med att vi behöver en packåsna att fylla med grejer i april 😉
    Trivs vi inte med bilen säljer vi å köper nytt.
    Förresten, snubblade över EmmyLous nya ägare på IG. Coola gamla grejer han renoverar och säljer =)

    • Cinderalley

     Ah, spännande ju!
     Ja, Emmylou gick verkligen till den perfekta familjen, älskar att de har fortsatt använda min gamla hashtag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *