Äventyr,  Sportrelaterat

Nyårsafton och nyårsdagen 2016/2017

Åh, jag har så himla mycket jag vill blogga om egentligen, men jag känner att jag borde få vissa årssammanfattningar och annat ur vägen först. Så vi börjar väl med detta, min nyårsafton och nyårsdag i fyra bilder.

g0060080

Min kompis Jimmy har som tradition att åka snowboard på nyårsdagen eftersom det brukar vara ganska tomt i backarna då. Så eftersom Paul skulle iväg och campa på en bilträff i bergen över nyår så hörde jag av mig till Jimmy för att se om han var sugen på att åka bräda. Det var han. Så vi bestämde oss för att köra hela vägen upp till Mammoth, som ligger ca 7 timmar norr om San Diego, i höjd med Yosemite, och åka snowboard i två dagar. Det visade sig vara en alldeles strålande idé!

g0150228

Det var hyfsat tomt i backarna både på nyårsaftonen och på nyårsdagen, och det var strålande solsken och runt 3 minusgrader. Helt perfekt snowboardväder! (Och en ganska stark kontrast till två dagar tidigare, då jag befann mig på en strand i Puerto Rico i tropisk värme.)

g0290630

Jag har inte varit vaken på tolvslaget på nyår på flera år, och så inte heller det här året. Vi hade lyckats boka en trerumssvit (det var det enda som fanns kvar) på ett hotell med inomhuspool och jacuzzi, så efter att ha suttit i jacuzzin i en timme och mjukat upp mina leder gick jag in på mitt rum och la mig vid 22-tiden. Då hade Jimmy redan däckat på soffan.

mammothroad

På nyårsdagen tog vi en halvdag i backarna och sen körde vi hela vägen hem till San Diego igen. Eller, Jimmy körde. Jag satt mest bredvid och sov.

Det var i alla fall en himla bra nyårshelg som jag gärna kopierar nästa år. Fast då hoppas jag på att få med mig Paul också!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *