Vardagsanekdoter

Saker man kan hitta på jobbet ibland

pressgrejer

Vi håller på att renovera på mitt jobb. Jag jobbar på ett ändå ganska ungt och hippt företag, men våra lokaler ser ut som de tillhör världens tråkigaste firma – det är bruna heltäckningsmattor, bruna väggar, bruna möbler, mycket marmor, ni fattar. Det hela är ganska deprimerande. Men nu ska vi alltså riva ut allt och bygga om, vilket betyder att alla måste tömma sina kontor. Och när man jobbar på ett magasin som får en massa konstiga pressutskick hela dagarna så dyker det upp en hel del intressanta grejer när folk tömmer sina kontor.

Detta har jag mer eller mindre blivit påtvingad från mina kollegor bara den senaste timmen: ett par solglasögon, en bikini, en flaska vodka med persikosmak och en flaska vodka med jordgubbssmak. Ställde grejerna på mitt skrivbord (efter att ha tagit den här väldigt bloggiga bilden på den bruna heltäckningsmattan) och nu ser det ut som jag ska på semester till typ Ibiza eller Miami. Känns ändå som en bra målbild när det bara regnar ute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *