Nära döden-upplevelser

Århundradets storm

Den där stormen jag nämnde i förra inlägget? Den heter Lucifer och ska tydligen bli den största stormen på 20 år. Både Paul och jag blev hemskickade från jobbet tidigt pga stormen – det väntas bli massiva översvämningar och strömavbrott, och det är helt klart en dålig idé att ge sig ut på motorvägarna i det vädret.

Redan på väg hem vid 14-tiden blåste det så mycket att jag var rädd att min nya bil skulle repas av allt skräp som flög omkring på gatorna (ni vet, prioriteringar), och på nyheterna varnar de för att parkera under träd eftersom de kan blåsa omkull. Nu sitter vi i vardagsrummet och funderar på om vi borde gå ut och spänna fast saker som kan blåsa iväg eller göra skada på huset, typ våra utemöbler. Men vi går helst inte utanför dörren just nu. 

Det blåser redan så att hela vårt hus skakar, och det har liksom inte ens börjat storma på riktigt ännu? Det känns som det kommer bli en lång natt.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *