Vardagsanekdoter

Blandade bilder från veckan i brist på annat

Nä. Jag har försökt, men det går faktiskt inte att skriva något vettigt här som inte är ett politiskt rant. Om ni har något särskilt ni vill läsa om får ni gärna säga till.

Under tiden kan vi väl ta en titt på lite blandade bilder från den här veckan.

blandat5

I måndags satt jag på jobbet när brandlarmet gick igång. Det är inte världens roligaste grej när man jobbar på 11:e våningen i en skyskrapa och måste ta trapporna för att utrymma. Det visade sig dock att en av mina kollegor hade lämnat en brödskiva i toasterugnen för länge så det var bara att vänta ut larmet. Jag hade i alla fall en blus med katter på, alltid något.

blandat3

På tisdagen röstades Betsy DeVos igenom som utbildningssekreterare, vilket jag fick reda på genom att Paul sms:ade mig detta. Mer inkompetent människa än den här kvinnan får man verkligen leta efter. Men så kan det gå när den republikanska senatens röster är till salu. Oj, nu blev det visst politik här i alla fall. Jaja.

blandat2

På tisdagskvällen gick Paul och jag och åt middag på True Food Kitchen som är en av mina favoritrestauranger i San Diego. Det var en PR-person som bjöd på maten (genom mitt jobb obs, är ej storbloggare) så vi beställde in allt som var gott. Jag åt en TLT (tempeh, lettuce & tomato) med sötpotatis och grönkål på sidan, och Paul åt en nudelwok med tofu.

blandat1

De placerade oss vid ett VIP-bord som hade perfekt fota mat-ljus (se förra bilden) men sämst fota ansikten-ljus. Så det blev inga bättre bilder på mig än såhär.

blandat4

På onsdagen var det svinkallt ute och när jag kom hem från jobbet hade Paul och Adam gjort upp en lägereld på vår garageuppfart. Med en liten yxa och ved de hade huggit från några plankor de hade hittat. Hipsterfasoner!

blandat7

Idag är det torsdag och varmt igen och när jag kom hem från jobbet öppnade jag en kall öl och släppte ut katterna på framsidan en liten stund. Och så hade jag röda boots på mig.

Ja, det var den här veckan. Som sagt, har ni förslag på mer intressanta grejer ni vill läsa om så är jag all ears.

15 Comments

 • Annika

  Kände ungefär samma när DeVos röstades in. Fast på universitetet är jag ju ändå påverkad av det staten hittar på med sitt ubildningssystem oavsett om jag har barn eller inte…. Hursomhelst, du kan väl skriva lite om ditt band som du gått med i och din historia med musiken i allmänhet (i Sverige och här)? Du har ju nämnt det men inte så mycket detalj. Såg du förresten Lukas Moodyssons Vi är bäst någonsin? 🙂

  • Cinderalley

   Ja, känner ändå ganska många som jobbar inom utbildningssystemet, det måste vara extra läskigt för er. GAH. Jag skriver gärna om mina gamla band, tack för tips! Har ej sett Vi är bäst, men gillar hans filmer i allmänhet så borde kanske kolla?

 • Jenny

  Mitt forslag ar att vi tar en ol/lunch/middag snart eftersom jag nyss kom pa att det var i mars forra aret vi traffades senast! Kom och tanka pa det eftersom Robert har funderat pa att kopa en mandolin till mig i fodelsedags present och jag fyller ar snart.

  • Cinderalley

   BRA förslag! Du kan ju annars bara behålla den du lånade av mig – se det som en tidig födelsedagspresent? Men ja, öl snarast tycker jag!

  • Cinderalley

   Ja, absolut, hade helt glömt att jag ens hade den där mandolinen haha. Jag kan på onsdag eller torsdag om det funkar för dig?

  • Cinderalley

   Haha ja, köpte ju en ny bil för bara några veckor sen så det dröjer nog dessvärre ett tag innan det blir muskelbil nu. Gah. Jaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *