Konsumtionsglädjen

Boots för reproduktiva rättigheter

boots

För att vara en person som egentligen inte alls förespråkar konsumtion så har jag väldigt mycket grejer. Framför allt kläder och skor. Jag tror inte att jag någonsin skrev om detta i bloggen eftersom jag skäms och blir lite äcklad av det, men vet ni att jag äger över 80 par jeans? ÅTTIO. Då räknade jag inte ens alla mina byxor, bara jeansen. När jag insåg detta gav jag mig själv permanent köpstopp på jeans. Så länge jag inte går upp i vikt eller liknande så behöver jag alltså aldrig mer köpa ett par jeans. Det är rätt skönt ändå.

Jag har även väldigt många par boots, och eftersom få saker gör mig så lycklig som ett par sprillans nya (eller bättre begagnade) skitsnygga boots så känns det ganska osannolikt att jag kommer sluta köpa fler. De ovan köpte jag till exempel igår som en Alla hjärtans dag-present till mig själv (på 70% rea vill jag ändå påpeka, jag lägger alltså inga stora summor på det här beroendet).

Jag har alltså accepterat att jag har ett smärre problem, men jag tänker samtidigt att jag borde kunna göra något konstruktivt av det hela. Därför har jag bestämt mig för att sälja av en hyfsat stor del av min bootsamling och skänka vinsten till Planned Parenthood.

bootsbootsboots

Här är en del av de boots som jag hoppas kunna hitta nya hem åt. Tänkte fota av alla separat när ljuset är bättre och lägga upp på eBay. (Obs att jag gärna ger förtur till bloggen, så om någon av er ser något ni gillar får ni gärna maila mig på sanna@cinderalley.com. De flesta är i storlek 39-40.)

Så, inget dåligt som inte för något bra med sig?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *