Vardagsfilosoferande

Kaos ute, kaos inne, kaos i hjärta, kaos i sinne

jobbet

Så här ser det ut på mitt jobb just nu. Om ni tänker att det inte är bra för kreativiteten att tillbringa 8 timmar om dagen i totalt renoveringskaos så har ni helt rätt. Jag har tillräckliga problem med att försöka hantera det totala kaos som är amerikansk politik 2017, så att dessutom befinna sig i kaos på ett mer bokstavligt sätt gör att jag är ganska utmattad just nu. Om ni undrar varför det är lite tyst här, alltså.

Men, ikväll ska jag på fest! Min kompis Sarah har mer eller mindre tvingat med mig på detta, ett Galentine’s Day Party med tema 70-talsglamour. Så jag har skaffat en outfit och förberett mig mentalt på att gå ut och dansa på en torsdag, något jag inte för mitt liv kan minnas sist jag gjorde. Jag är i alla fall peppad på att hela tillställningen är ladies only, är allmänt ganska less på snubbar.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *