Vardagsfilosoferande

Parallella universum och en ny säng

Idag har He Who Must Not Be Named varit president i två veckor. Två veckor! Om jag inte befann mig mitt i smeten hade jag kanske varit mer fascinerad över hur mycket skada det tydligen går att göra på så kort tid. När man äntligen lyckas fokusera på något positivt för att inte helt förlora förståndet, så BOOM! händer det något som är så hemskt att det knappt går att tro att det är på riktigt. Dagens BOOM: Arkansas passes law allowing rapists to sue victims who want an abortion. Vad i hela helvete är det som pågår?

En av mina kompisar har en teori om att vi just nu lever i ett parallellt universum. Att den riktiga världen — där DT inte är världens mäktigaste man och där livmoderbärare har rätt att bestämma över sina egna kroppar — pågår någon helt annanstans. Det är kanske inte mycket till tröst dock.

Men, eh, ja. En mindre deprimerande grej är att vi hämtade hem vår nya säng häromdagen. En 180-säng istället för 150-sängen vi hade innan och som var alldeles för trång för två vuxna människor, två katter och en hund. Nu har vi plötsligt så mycket plats att vi skulle kunna skaffa ett par djur till. Djur = ♥!

bedwcats

Så här ser sängen ut. Jag fick ett ryck och ramade in och hängde upp ett gäng prints ovanför den, och när jag skulle fota det hela så hoppade katterna upp och satte sig på varsitt nattduksbord, bara så där. Såna himla posers.

bedwcatsdog

Då var jag förstås tvungen att placera in hunden i bilden också. Den nya sängen är så hög att hon inte kan hoppa upp på den själv, stackaren. Men jag fick i alla fall till det kanske enda fotot som existerar på alla våra djur där de sitter stilla (i samma rum!) och kollar in i kameran. Det hade jag aldrig trott skulle hända.

4 Comments

 • CC

  En blir ju mörkrädd av alla dumheter som klubbas igenom, en efter en.
  Förstår om du har lätt att få ihop låttexter till bandet nu ( som du skrev om tidigare )..
  Kul att du tagit upp musiken igen.
  Rider du något nuförtiden?

  Snygg säng å fint kort med alla djuren samlade.

 • Ulf

  Det händer ju trots allt också positiva saker. Som domslutet i Seattle
  Allt är inte mörker o elände (även om alltför mycket är det)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *