Bra saker,  Helgen som gick

Roller disco

Stormen Lucifer visade sig vara en ganska mesig storm trots allt — det blåste och regnade hela fredagen, någon motorväg fick stängas pga nedblåsta träd och det skedde ett par ganska allvarliga bilolyckor, men det var verkligen ändå inte den apokalyps det hade varnats för.

Däremot regnade det till och från hela helgen, och vi var tvungna att hitta på saker att göra inomhus. Så i lördags samlade vi ihop ett gäng och bestämde oss för att åka rullskridskor.

20170218_200346

Först laddade vi upp med öl och vegoburgare på Common Theory Public House.

20170218_212815

Sen åkte vi hit, till rullskridskorinken Skateworld. Där var det en himla massa folk i verkligen alla åldrar, från pyttesmå barn till män i 60-årsåldern.

IMG_09921

Jag hade bara åkt rullskridskor en gång tidigare, och det var kanske 8 år sen. Hade glömt hur svettigt det är! Men kul. Och varken Sarah eller jag ramlade en enda gång.

20170218_223930

Hela gänget, minus Sarah och hennes son Collin som åkte hem tidigare. Vi var där till efter klockan 22 och då var det fortfarande helt fullt av folk. De flesta tonåringar, antar för att de inte kommer in på krogen.

20170218_223644_005

Framåt slutet kände jag mig ganska bra på det här, eller, i alla fall på att åka snabbt. Har fortfarande inte lärt mig att stanna.

Hepp!

2 Comments

  • Jennie

    Haha, åååh! Alltså som roller derby-grrrl vill jag ju SVINGÄRNA åka på rollerdisco någon gång! Det ser svinkul, och farligt utan hjälmar, ut! Fast ni passar inte på att tackla samtidigt kanske, hehe.. 🙂

    • Cinderalley

      Ja, kul! Det var fullt av roller derby-tjejer där också, de brukar vara ganska lätta att känna igen. Mycket tatueringar och grymma på rullskridskor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *