Listor

En fredagslista

Snor en lista från Sandra Bejier.

fredagslista

Om du fick välja vem i världen du skulle äta middag med ikväll, vem hade du valt?
Mina syskon! Saknar dem så mycket och önskar ganska ofta att vi inte bodde så himla långt ifrån varandra.

Om idag var din perfekta dag, hur skulle den se ut då?
Antagligen ganska mycket som min dag såg ut i onsdags: perfekt väder, att få köra motorcykel en hel dag, hänga med en massa fina personer, och få träffa en Spice Girl. Det känns svårslaget.

Om vi ska vara realistiska då, vad ska du göra kväll?
Hänga med Paul och katterna och hunden och kanske gå ut och äta något gott? Eller stanna hemma och kolla på något bra på Netflix. Jag orkar nästan aldrig gå ut och göra något på fredagar, plus att Paul och jag har en vit vecka så det är nog säkrast att hålla sig borta från ställen som serverar alkohol.

Vad räddar du om det börjar brinna?
Alltså, det här har ju faktiskt hänt mig, för ganska exakt 5 år sen. Och det är ju lätt att tänka att man ska hinna rädda allt viktigt, men när ens hus väl står i lågor så är det ren och skär överlevnad som gäller. Det här fick jag med mig ut: mina katter och en ryggsäck. That’s it.

Vad hände förra helgen?
I lördags gifte sig våra kompisar Rob och Judy, så Paul och jag var på bröllop. I söndags åkte vi och hängde med våra kompisar Greg och Lola som precis har köpt hus och som dessutom har en 10 veckor gammal hundvalp. Sen gick Paul hem och vilade (han var lite sliten efter bröllopsfesten) medan jag åkte hem till Katie och Jordan. Vi åt middag och sen kollade vi på första avsnittet av RuPaul’s Drag Race säsong 9.

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit?
Att jag fick träffa Mel B, duh.

Dagens fredagshumör?
Är på strålande humör faktiskt. Kanske för att jag har försökt undvika nyheter och politik de senaste dagarna. I vanliga fall tillbringar jag flera timmar om dagen med att läsa nyhetsartiklar, men jag behövde en paus för min egen mentala hälsas skull. 

Vilken drink ska man dricka ikväll?
O’Doul’s alkoholfria öl för min del.

Vad ska du göra imorgon?
Jag tänkte ta en sväng norrut för att hälsa på min kompis Sarah som precis har flyttat in i ett hus med en egen pool. Så vi ska väl ligga vid poolen och skvallra hela dagen tänker jag mig.

Vilken är den bästa fredagslåten?
Dream House med Deafheaven. Mest för att jag och min kontorskollega har lyssnat på den varje fredag klockan 14 i snart tre år (!), så varje gång jag hör introt får jag liksom en pavlovsk reaktion eftersom min kropp inser att det snart är helg.


(Fotot ovan är taget av Jesse Bowen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *