Helgen som gick

Ett foto i timmen: lördag

01-7am

07:00: Vaknade och åt frukost. Det blev kefir med granola, banan, björnbär och valnötter, samt havreknäcke med herrgårdsost (tack IKEA) och gurka. Min bästa frukost. Plus bonuskatt.

02-8am

08:00: Duschade, tvättade håret och klippte luggen. (En bekännelse: Jag känner mig aldrig så ful som när min lugg börjar bli för lång. Det tog ett tag för mig att inse detta, att om jag har en ful-period så är det bara att klippa luggen så känner jag mig snygg igen. Det var en ganska revolutionerande upptäckt för min självkänsla.)

03-9am

09:00: Klockan nio tog jag min skitiga bil till biltvätten. Jag gillar att lyssna på punk på jättehög volym i biltvätten, det går så bra ihop med all action.

04-10am

10:00: Jag körde min nytvättade bil raka vägen till Sprouts, min bästa mataffär. Hade bara tänkt köpa några få saker för att komplettera min vanliga online-matshopping, men jag råkade visst spendera över 100 dollar. Aja, nu behöver vi inte handla mat på ett tag.

05-11am

11:00: Hem igen och sen tillbaka till biltvätten. Den här gången med Paul och två av våra hojar som var så skitiga att de behövde högtryckstvättas. Paul tvättade och jag fotade, det kändes som en rättvis arbetsfördelning.

06-12pm

12:00: Jag åt en snabb lunchmacka på stående fot i garaget och sen kom det här gänget förbi: Ace, Edith, Katie och Stacey.

07-1pm

13:00: Vi tog hojarna till Torque Moto Café eftersom våra kompisar Corinne och Jaime hade kommit ner från Orange County för att ha pop-up shop där. De har ett märke som heter Atwyld som gör snygga motorcykelkläder för kvinnor. Och det vill man ju stödja!

08-2pm

14:00: Tog en kort tur hem eftersom vi alla bor 5-10 minuter från Torque. Men det var så fint ute så det var helt klart värt det ändå.

09-3pm

15:00: Jag fixade håret och satte på läppstift innan jag åkte iväg på nästa grej…

10-4pm

16:00: Jag hade en plåtning inbokad med Jesse Bowen, en duktig fotograf jag känner genom jobbet. Vi åkte ut till Lake Cuyamaca som ligger en timme öster om San Diego.

11-5pm

17:00: Jag körde fram och tillbaka på den här ganska öde vägsträckan ca en miljon gånger medan Jesse fotade.

13-6pm

18:00: Vid sex-tiden började solen lite smått gå ner och det blev ganska kallt.

14-7pm

19:00: Solnedgången över sjön var himla fin, men vid det här laget var det svinkallt ute, så vi packade ihop och körde hemåt igen.

15-8pm

20:00: Strax efter åtta rullade jag i ett ovanligt tomt garage hemma eftersom Paul var ute på andra hojäventyr med sina kompisar.

16-9pm

21:00: Jag var så frusen från att ha kört hoj i kylan att jag var tvungen att ta en jättevarm dusch. Sen lagade jag 3-minutersmiddag: färdigkokt pasta jag hittade i kylen med mozzarella, tomat och basilika.

17-10pm

22:00: Jag kände mig plötsligt extremt trött efter att ha gjort grejer nonstop sen klockan 7 på morgonen, så jag kollade på ett avsnitt av West Wing med en varm katt på magen, och sen gick jag och la mig. Var helt däckad och märkte inte ens när Paul trillade in några timmar senare. Och det var den lördagen!

2 Comments

  • Jenny

    Det dar ful-lugg-problemet har jag ocksa. Dessutom tycker jag att jag ser annu yngre ut an vad jag redan gor nar luggen blir for lang. Forresten sa tror jag att Jesse Bowen ar min chefs mans bror. Varlden ar liten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *